What's new

Welcome to TerraMaps Forum

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Having Problem In Convoy On Terra Maps

Status
Not open for further replies.

AKRehman42

Member
Joined
Jan 14, 2023
Messages
10
Reaction score
4
Hello There ,
Me and my freind recently downloaded Terra maps Road To Asia . When we downloaded and activate a Terra Maps Road to Asia in ETS2 Mod Manager it actually works in Euro Truck Simulator 2 ( Default ) , but when we activate in Convoy It shows problem only in Terra Maps Road to Asia convoy , also the Pro Mods are activated but it shows only in Terra Maps . Is There any solution of it ?
Good Day !
 

OlafJ

COO, Admin
Staff member
Admin
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
391
Reaction score
209
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
It is very important that you have exact the same version of the Road to Asia map.
We know that there will be problems if one of the players downloads the Premium version and the other uses the Sharemods version

I have no idea why Promods doesn't work
 

AKRehman42

Member
Joined
Jan 14, 2023
Messages
10
Reaction score
4
It is very important that you have exact the same version of the Road to Asia map.
We know that there will be problems if one of the players downloads the Premium version and the other uses the Sharemods version

I have no idea why Promods doesn't work
Dear Sir ,
1st of all , We have the exact same version of Road To asia Map and we used the same Sharemods version . It only shows in Road To Asia Map Not in Pro mods .
 

The Saint

Staff member
Admin
Beta Tester
Support
Patron
Joined
Apr 10, 2021
Messages
256
Reaction score
91
Location
Lisboa - Portugal
Website
www.facebook.com
Dear Sir ,
1st of all , We have the exact same version of Road To asia Map and we used the same Sharemods version . It only shows in Road To Asia Map Not in Pro mods .

Good Morning . Do they have the same Load Order? Is there any other mod that you are reporting as incompatible? Is the information that appears "wrong version"? "missing server" or something else?
 

AKRehman42

Member
Joined
Jan 14, 2023
Messages
10
Reaction score
4
If it is the case that you use the PM def file for the convoy or you don't have...
Please contact support on the Promods forum.
Dear Sir But we use the pro mods def file . if i Play in Euro Truck Sim Deafult With Pro Mods And Terra Maps it actually works but not in Convoy Mode It Shows Problem In Terra Maps Road To Asia Mods .
 

AKRehman42

Member
Joined
Jan 14, 2023
Messages
10
Reaction score
4
Good Morning . Do they have the same Load Order? Is there any other mod that you are reporting as incompatible? Is the information that appears "wrong version"? "missing server" or something else?
Yes Sir , we have the same load order . Nope no single mod shows incompatible . Yes it Show wrong version and missing server in some Mods Like Road To Asia Assets or in other else .
 

OlafJ

COO, Admin
Staff member
Admin
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
391
Reaction score
209
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
We are sorry but we don't understand why you have this problem. When we play RTA in convoy mode it works for us.
And we don't play Road to Asia with Promods. Maybe the Promods Def file causes a problem with RTA but we are not sure.
We are trying to help you but we don't know how in this case

Oud advise is you try this load order and otherwise ask GMC for help
 

OlafJ

COO, Admin
Staff member
Admin
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
391
Reaction score
209
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
Try to redownload Road to Asia on both sides.... Also keep in mind that Promods def file for convoy hasn't updated for 2.64 yet
 

AKRehman42

Member
Joined
Jan 14, 2023
Messages
10
Reaction score
4
Try to redownload Road to Asia on both sides.... Also keep in mind that Promods def file for convoy hasn't updated for 2.64 yet
ok Sir got it . We will re-download the terra maps road to Asia . no Doubt Terra Map Works With Pro Mods In Default But not in Convoy . i think if we redownload the road to asia Mod then it will work .
 
Status
Not open for further replies.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top