What's new

Welcome to TerraMaps Forum

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Invisible roads in Dushambe in RTA 1.2.1

orestescm76

Member
Joined
Dec 18, 2021
Messages
9
Reaction score
3
The roads in the city of Dushambe are invisible but they have collision. They don't appear on the minimap, but GPS can route just fine.
I am using Promods + Rusmap.
1640950270201.png
 

orestescm76

Member
Joined
Dec 18, 2021
Messages
9
Reaction score
3
hello Olaf. there you go. it may be a mod conflict. notice the long load time.
thanks!
 

Attachments

  • game.log.txt
    160.3 KB · Views: 129

OlafJ

COO, Admin
Staff member
Admin
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
297
Reaction score
144
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
Hi
I checked your game.log.

Your loadorder is one I haven't seen before. That doesn't mean that there is something wrong with it.
What I see is that the game doesn't load everthing. What you can do is add this to your lanch options
with these for the amount of ram you installed:
8GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 4096 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

16GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 8192 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

32GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000
 

orestescm76

Member
Joined
Dec 18, 2021
Messages
9
Reaction score
3
hi. i installed the parameters but the roads still look the same.
load takes a whole lot less
 

Attachments

  • game.log.txt
    134 KB · Views: 181

OlafJ

COO, Admin
Staff member
Admin
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
297
Reaction score
144
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
Hi,
You would have to check your load order to find the mod that is causing this.
That requires a lot of testing.
What you can try is to place the RTA Prefab fix about Promods.
See what happens
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top