What's new

Welcome to TerraMaps Forum

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

ROAD TO ASIA crash at SEDAR !!!!!!

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
bonjour tout le monde ici quand je joue à un euro truck tout se passe bien et même quand j’arrive au TURKMÉNISTAN pas de problème mais arrivé à BAHERDEN au TURKMÉNISTAN le jeu plante donc je voulais savoir si ça vient des mods de trafic de Jessicat que j’ai téléchargés mais si ça va venir des mods de trafic de Jessicat ça aurait dû planter quand je suis arrivé au TURKMÉNISTAN alors pourquoi tout simplement le crash est fait dans la ville de Sédar ???? Qu’est-ce que c est????? parce que j’aimerais quand même aller plus loin sur la carte de ROAD TO ASIA ou que là je ne peux pas dépasser SEDAR ????? Merci pour vos réponses et votre aide meilleures salutations jeanpaul6264
 
Last edited:

Astroboy

Staff member
Developer
Operations
Joined
Apr 15, 2021
Messages
4
Reaction score
51
Location
Montpellier, France
Bonjour,

Je traduis au cas où.

Avez-vous changé la taille de votre buffer ?

  • Naviguez vers votre dossier Documents (C:\Users\{nom d'utilisateur}\Documents\Euro Truck Simulator 2
  • Ouvrez votre fichier config.cfg
  • Cherchez uset r_buffer_pagesize et changez la valeur à "30" ou "50" si besoin.
J'espère que votre problème sera résolu. Si cela ne fonctionne pas, n'hésitez pas à nous envoyer le fichier game.log dans le même dossier.

Astroboy
 
Last edited:

OlafJ

Board of Advisors, Moderator
Staff member
Board of Advisors
Beta Tester
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
206
Reaction score
107
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
bonjour tout le monde ici quand je joue à un euro truck tout se passe bien et même quand j’arrive au TURKMÉNISTAN pas de problème mais arrivé à Sédar au TURKMÉNISTAN le jeu plante donc je voulais savoir si ça vient des mods de trafic de Jessicat que j’ai téléchargés mais si ça va venir des mods de trafic de Jessicat ça aurait dû planter quand je suis arrivé au TURKMÉNISTAN alors pourquoi tout simplement le crash est fait dans la ville de Sédar ???? Qu’est-ce que c est????? parce que j’aimerais quand même aller plus loin sur la carte de ROAD TO ASIA ou que là je ne peux pas dépasser SEDAR ????? Merci pour vos réponses et votre aide meilleures salutations jeanpaul6264
We will try to help you. But this is a english forum. So please reply in english.
 

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
bonjour à vous tous je viens de rejouer sur Ets 2 sur la carte route de l’Asie et il faut le replanter et ce n’est pas pour être serdar mais c’est à BAHERDEN que le jeu n’a pas encore planté et pourtant j’ai fait ce que vous m’aviez écrit et je me suis mis à 50 mais toujours la même chose et le même endroit je roule et suis arrivé à cet endroit le jeu gèle et je reviens à STEAM donc je ne sais pas comment faire, s’il vous plaît aidez-moi cordialement jeanpaul6264
 
Last edited:

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
the road to Asia game always crashes in the same place in the same city of Turkménistan the city is Baharly here

the game Ets 2 still crashes in the same place in the city of the game Ets 2 still crashes in the same place in the city of Baharly in Turkmenistan how I can make it work well help me cordially
 
Last edited:

OlafJ

Board of Advisors, Moderator
Staff member
Board of Advisors
Beta Tester
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
206
Reaction score
107
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
Could you please send your game.log?
Without that we can't help you.

And please don't restart a new topic everytime

======================================
Should you require faster assistance, don't hesitate to reach out to our Support Team:
Discord (use @support): https://discord.com/invite/kvqE3z3
Discord is proven to be the fastest response rate.
 

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
hello as I told you previously I have a problem with the map of Turkménistan with some cities I drive and all of a sudden the game crashes and it sends me back to the steam battery attached the file of my euro truck 2 game
 

Attachments

  • game.log.txt
    562.1 KB · Views: 13
  • game.log.txt
    562.1 KB · Views: 10

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
hello as I told you previously I have a problem with the map of Turkménistan with some cities I drive and all of a sudden the game crashes and it sends me back to the steam battery attached the file of my euro truck 2 game
 

Attachments

  • game.log.txt
    562.1 KB · Views: 13

OlafJ

Board of Advisors, Moderator
Staff member
Board of Advisors
Beta Tester
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
206
Reaction score
107
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
@jeanpaul6264
I again moved and merged your posts
This is the second time you violated rules 3 and 5. You are now been warned
 

Deidra

Staff member
Operations
Joined
Apr 11, 2021
Messages
3
Reaction score
52
Location
Ukraine - Kyiv
@jeanpaul6264, Your game log is truncated. Add -unlimitedlog to game launch options.
Try to deactivate MedMap mod and check if you still have a crash
 

Deidra

Staff member
Operations
Joined
Apr 11, 2021
Messages
3
Reaction score
52
Location
Ukraine - Kyiv
@jeanpaul6264 Truncated log means it is not full. The game stopped writing any messages into the game log when it reaches some specific size. You still can open and read it but you will see only first part of messages. In your game log I see nothing about crash. I you expect any help please add -unlimitedlog option as I wrote above and post a full game log so we will be able to analyze the root couse of your crush
 

OlafJ

Board of Advisors, Moderator
Staff member
Board of Advisors
Beta Tester
Support
Patron
Joined
Apr 4, 2021
Messages
206
Reaction score
107
Location
Gorinchem, Netherlands
Website
terramaps.net
@jeanpaul6264 Truncated log means it is not full. The game stopped writing any messages into the game log when it reaches some specific size. You still can open and read it but you will see only first part of messages. In your game log I see nothing about crash. I you expect any help please add -unlimitedlog option as I wrote above and post a full game log so we will be able to analyze the root couse of your crush
What Deidra means is your game.log isn't compleet. You need to add the -unlimitedlog option

1. Go to your Steam library

2. Locate your respective game, either ETS2 or ATS

3. Right click the game -> Properties.

4. Fill the box with launch options with these for the amount of ram you installed:
8GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 4096 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

16GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 8192 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

32GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000
 

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
@jeanpaul6264, Votre journal de jeu est tronqué. Ajoutez -unlimitedlog aux options de lancement du jeu.
Essayez de désactiver le mod MedMap et vérifiez si vous avez toujours un crash

What Deidra means is your game.log isn't compleet. You need to add the -unlimitedlog option

1. Go to your Steam library

2. Locate your respective game, either ETS2 or ATS

3. Right click the game -> Properties.

4. Fill the box with launch options with these for the amount of ram you installed:
8GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 4096 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

16GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 8192 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

32GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000
thank you for your kindness and understanding for helping me

@jeanpaul6264 Truncated log means it is not full. The game stopped writing any messages into the game log when it reaches some specific size. You still can open and read it but you will see only first part of messages. In your game log I see nothing about crash. I you expect any help please add -unlimited-log option as I wrote above and post a full game log so we will be able to analyze the root couse of your crush
thank you for your kindness and understanding for helping me
 

jeanpaul6264

Member
Joined
Oct 22, 2021
Messages
14
Reaction score
1
Location
Pyrénées Orientales 66
What Deidra means is your game.log isn't compleet. You need to add the -unlimitedlog option

1. Go to your Steam library

2. Locate your respective game, either ETS2 or ATS

3. Right click the game -> Properties.

4. Fill the box with launch options with these for the amount of ram you installed:
8GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 4096 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

16GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 8192 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

32GB:
-64bit -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000

@jeanpaul6264 Truncated log means it is not full. The game stopped writing any messages into the game log when it reaches some specific size. You still can open and read it but you will see only first part of messages. In your game log I see nothing about crash. I you expect any help please add -unlimitedlog option as I wrote above and post a full game log so we will be able to analyze the root couse of your crush
@jeanpaul6264, Your game log is truncated. Add -unlimitedlog to game launch options.
Try to deactivate MedMap mod and check if you still have a crash
I wanted to know if we load the game whether it is ATS or ETS 2 even if it lacks mods can it have problems on the games
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top